Skip to main content

Teollisuuden energiaratkaisut ja alue-energia

One1 räätälöidyt energiaratkaisut teollisuudelle tehostavat toimintaa ja auttavat yritystänne kohti puhtaampaa tuotantoa ja päästötavoitteita.

Uusiutuvaan energiaan siirtyminen ja lämmön talteenotto ovat teollisuuden ajankohtaisia tarpeita.

Oli kyse sitten energiatehokkuuden parantamisesta, biokaasun käyttöönotosta tai tuotantonne energiavirtojen hyödyntämisestä, hallitsemme sen puolestanne. Toimiva prosessi takaa teille varman ratkaisun kauaskantoisilla hyödyillä.

Alkuselvitys.

Alussa käydään läpi katselmukset ja selvitetään tuotantovaihtoehdot. Konseptoidaan ja esisuunnitellaan, tehdään laskelmat ja kannattavuustarkastelu.

Suunnittelu.

Energian käyttö ja operointi suunnitellaan Tekninen suunnittelu Elinkaaripalvelujen kehittäminen Palveluiden luominen

Käyttöönotto.

Teknologiatoimitus Investoinnit Projektin hallinta ja valvonta Käyttöönotto

Operointi ja varmuus.

Kestävän, yhteisesti sovitun lämmitystavan tuotannon optimaalinen operointi, ylläpito ja kehitys. Huolettomuus ja yhteistyö asiakkaan kanssa.

Energiaratkaisuja, joista asiakkaamme hyötyvät.
Katso referenssimme.

 • Pielisen Bio Oy

  6 miljoonaa euroa Lieksan biokaasulaitokseen

  ”Oma biokaasulaitos on alueen yrityksille merkittävä kansallinen ja kansainvälinen kilpailuetu”. Pielisen Bio on aloittanut biokaasulaitoksen rakentamisen.

 • Oy Soya Ab

  Biokaasulaitoksella kohti energiaomavaraisuutta

  Jalotofu pyrkii kohti vastuullisempaa ja kestävämpää liiketoimintaa rakennuttamalla kasviproteiinituotteita valmistavan Tammisaaren tehtaan yhteyteen oman biokaasulaitoksen.

 • Pohjolan Peruna Oy

  Pohjolan Peruna rakennuttaa biokaasulaitoksen

  Laitoskokonaisuuden toimittaa, sen rahoittaa ja sitä operoi One1 Oy. Sauter Biogas Finland Ky toimittaa biokaasulaitoksen laitekokonaisuuden.

  Kaipaatteko parempia energiaratkaisuja?

  Kysy vaan, me kerromme ja selvitämme. Jos lämmitystavan muutos tai energiatehokkuuden lisääminen puolueettoman energia-ammattilaisen toimesta on se, mitä tarvitsette, ollaan yhteydessä.

  Oivaltavia energiaratkaisuja kiinteistöille ja teollisuuteen

  One1 Oy:n juuret energiatehokkuuden ja energiaratkaisujen asiantuntijayrityksenä yltävät pitkälle. Toiminnassamme pyrimme pitkäjänteisyyteen ja asiakassuhteissa kestävyyteen.