Skip to main content
Referenssit

Oivaltavia energiaratkaisuja kiinteistöille ja teollisuuteen

One1 Oy:n juuret energiatehokkuuden ja energiaratkaisujen asiantuntijayrityksenä yltävät pitkälle.

2010

Perustamisvuosi

236

Toteutettua energiaratkaisua

24

Ammattilaista

Läpinäkyvä

One1 Oy:n toimintaperiaatteissa korostuu asiakkaiden todellisen tarpeen tunnistaminen sekä luottamuksellinen ja avoin toimintatyyli. Toimimme aina läpinäkyvästi havaintojen, ratkaisujen sekä kustannusrakenteen suhteen.

Riippumaton

One1 Oy on puolueeton toimija, joka panostaa kokonaisuuteen. One1 Oy ei ole teknologiasidonnainen toimija, vaan ratkaisusuuntautunut kokonaistoteuttaja. Emme tuota kapeakatseisia osaratkaisuja. Meille on tärkeää, että pystymme huolehtimaan energiatuotantoratkaisuista ja sen rinnalla tarvittavasta tekniikasta sekä automaatiosta kokonaisuudessaan.

Kokonaisvaltainen

One1 Oy on puolueeton toimija, joka panostaa kokonaisuuteen. Vankka tekninen osaamisemme takaa, että teemme tarkoituksenmukaisia toimenpiteitä ja osaamme välttää markkinoilla olevat sudenkuopat.

Ympäristövastuullinen

Haluamme säästää energiaa käyttäjänäkökulma edellä ja jättää jälkeemme puhtaamman tulevaisuuden seuraaville sukupolville. Pienempi hiilijalanjälki on kaikkien etu ja energiansäästön johdosta vapautuvat varat asiakas pystyy kanavoimaan parempaan tarkoitukseen.

Asiantunteva

Vankka tekninen osaamisemme takaa, että teemme tarkoituksenmukaisia toimenpiteitä ja osaamme välttää markkinoilla olevat sudenkuopat.

Välittävä

Välitämme aidosti lopputuloksesta, emmekä halua asiakkaillemme mitään turhaa.

"Aikataulutus toimi ja asukkaille tuli mahdollisimman vähän häiriöitä. Projektin aikana ei tullut yllätyksiä ja budjetti piti, joten ei voi olla muuta, kun tyytyväinen."

Kirkkonummen Vuokra-asunnot Oy

Kaipaatteko parempia energiaratkaisuja?

Kysy vaan, me kerromme ja selvitämme. Jos lämmitystavan muutos tai energiatehokkuuden lisääminen puolueettoman energia-ammattilaisen toimesta on se, mitä tarvitsette, ollaan yhteydessä.

One1 uutiskirje

Uutiskirjeemme tilaajana saat arvoa tuottavaa asiaa energiamaailmasta noin kerran kuukaudessa.

One1 työnantajana

Meillä arjessa näkyy tahto toteuttaa asiakkaille järkeviä energiaratkaisuja ja -palveluja. Se näkyy sparraavana yhteistyökulttuurina ja saavutuksista iloitsemisena.

Yrityksemme on vahvassa kasvuvaiheessa. Toimimme kehittyvässä markkinassa ympäristöystävällisten energiaratkaisujen ja toimivien kiinteistöjen puolesta. Meillä olet osa yrityksemme mutta myös koko markkinan kehitystä. Yhteisöllisen työympäristön lisäksi meillä on työntekijöille tarjolla monipuolisia henkilöstöetuja, työterveyspalveluista lounas- ja virike-etuihin ja erilaisiin sisäisiin virkistystapahtumiin.

Hakemukset voi lähettää osoitteeseen
rekry@one1.fi