One1 Oy – yksi kumppani

Oivaltavia energiaratkaisuja kiinteistöille ja teollisuuteen

One1 Oy:n juuret energiatehokkuuden ja energiaratkaisujen asiantuntijayrityksenä yltävät pitkälle. Tietotaitoa ja kokemusta asiakasratkaisuista on kertynyt vuosien saatossa paljon, ja ammattitaitoinen tiimimme laajentaa osaamistaan jatkuvasti. Näin pysymme koko ajan tietoisena uusista toimintatavoista, ratkaisumalleista sekä säädöksistä, ja voimme pitkäaikaisena kumppanina tuottaa jatkuvia hyötyjä asiakkaillemme.  

One1 Oy:n toimintaperiaatteissa korostuu asiakkaiden todellisen tarpeen tunnistaminen sekä luottamuksellinen ja avoin toimintatyyli. Haluamme säästää energiaa käyttäjänäkökulma edellä ja jättää jälkeemme puhtaamman tulevaisuuden seuraaville sukupolville. Pienempi hiilijalanjälki on kaikkien etu ja energiansäästön johdosta vapautuvat varat asiakas pystyy kanavoimaan parempaan tarkoitukseen.

Kartoitamme ja toteutamme kiinteistöenergian ja -tekniikan ratkaisut keskikokoisille ja suurille kiinteistöille ja kiinteistökokonaisuuksille, sekä tuotamme uusiutuvan energian ratkaisut teollisuus- ja yritystarpeisiin. Tuotamme kokonaisvaltaista kumppanuutta perustuen vahvaan energia-asiantuntijuuteen ja aitoon kumppanuusmalliin.

Nykyisinä omistajina One1 Oy:ssä ovat Lahti Energia ja Pori Energia tasaosuuksin. Omistusrakenteen ansiosta One1 Oy:llä on vahvat hartiat toimia energiapalvelumarkkinoilla tarjoten myös elinkaaripalveluiden rahoittamisen.

Miksi One1?

Pyrimme siihen, että toimintamme on pitkäjänteistä ja asiakassuhteet kestäviä. Palveluidemme tuottamisen ytimessä on Yksi kumppani -periaate. Meiltä saat kokonaisvaltaisen ratkaisun hajautetun energiantuotannon tai kiinteistöenergian ja -tekniikan tarpeisiin ja projekteihin. Hoidamme hankkeet ja palvelut alkuselvityksistä projektinhallintaan ja elinkaarikumppanuuteen. Me selvitämme kohteenne ja tarpeenne niin, että tiedämme aidosti mitkä ratkaisut ovat tarkoituksenmukaisia. Pystymme auttamaan teitä juuri oikea-aikaisilla ratkaisuilla.

One1 Oy ei ole teknologiasidonnainen toimija, vaan ratkaisusuuntautunut kokonaistoteuttaja. Emme tuota kapeakatseisia osaratkaisuja. Meille on tärkeää, että pystymme huolehtimaan energiatuotantoratkaisuista ja sen rinnalla tarvittavasta tekniikasta sekä automaatiosta kokonaisuudessaan.

Näkemyksemme mukaan nopea teknologinen (myös digi-) kehitys antaa paljon mahdollisuuksia, mutta samalla se vaatii luotettavaa ja laaja-alaista kumppania ja ihmisosaamista. Näitä palveluita tarjoamme One1:llä.

One1:n turvallisuuspolitiikka

Elinkaaripalvelu

One1 Oy:n elikaaripalvelut ovat asiakkaalle vaivaton vaihtoehto. Kauttamme onnistuvat kaikki palvelut investointeineen avaimet käteen -hankkeina.
Järkevällä kuukausikululla asiakkaan ei itse tarvitse tehdä isoja kertainvestointeja.

Olemme asiakkaan käytettävissä koko kiinteistön elinkaaren ajan. Panostamme luotettavaan ja jatkuvaan yhteistyöhön. Toivomme, että asiakkaan on helppo ottaa meihin yhteyttä niin pienissä kuin isoissakin ongelmissa ja tarpeissa.

  • One 1 Oy
  • Palvelukeskus: +358 44 986 3189

  • One1 Hämeenlinna
  • Vanajantie 7

  • 13110 Hämeenlinna

  • One1 Lahti
  • Kauppakatu 31

  • 15140 Lahti

© One1 2021