Skip to main content

Kiinteistöjen energiakokonaisuus kuntoon

One1 kartoittaa ja toteuttaa energiaratkaisuja, joilla kiinteistösi toimii ja voi paremmin. Positiiviset seuraukset ovat kauaskantoisia.

Huolettomasti toimiva kiinteistötekniikka
säästää rahaa ja energiaa.

Kasvatamme kiinteistönne energiatehokkuutta sekä euro- ja imagoarvoa ja tuotamme huolettomuutta arkeenne. Tavoitteena on järkevöittää kiinteistötekniikka niin, että se toimii optimaalisesti, säästää energiakustannuksia ja pitää kiinteistön ja sen asukkaat terveinä ja lämpiminä.

Kartoitus.

Avarakatseinen kartoitus energiatehokkuuden potentiaalista. Kartoitamme kiinteistötekniikkanne aidot tarpeet ja ongelmat. Tavallisia lähtökohtia ovat esimerkiksi lämmitystapamuutos, omavaraisuuden lisääminen tai energiatehokkuuden kehittäminen.

Vankan teknisen osaamisemme, sekä energiaselvitysten ja talotekniikan katselmusten turvin ryhdymme aitoon ongelmanratkaisuun ja vältämme markkinoiden sudenkuopat.

Ratkaisu.

Etsimme taloudellisimmat ratkaisut sitoutumatta ennalta määrättyyn teknologiaan. Läpinäkyvyys havaintojen, ratkaisujen sekä kustannusrakenteen suhteen on ratkaisumme perusta.

Lämmityksen ja jäähdytyksen lisäksi One1 ratkaisulla voit seurata esimerkiksi taloautomaatiota ja ilmanvaihtoa. Lämmityksen ratkaisuissa hyödynnetään kattavasti eri teknologioita.

Toteutus.

Neuvottelemme hinnoista ja aikatauluista laajan kumppaniverkoston kanssa. Tarjoamme ratkaisut eri toteutusmalleilla, myös rahoituksella.

Huolehdimme puolueettomana toimijana puolestanne ja kanssanne kaikesta. Aina suunnittelusta urakoitsijan kilpailutukseen, sopimuksiin ja projektinjohtoon.

Valvonta ja huolettomuus.

Valvomme projektin teknisen toteutuksen niin, että se on hankintamallin mukainen. Määrittelemme kehitystarpeet ja toimenpidesuositukset pidemmälle tulevaisuuteen.

Huolehdimme tarvittaessa myös kiinteistön etävalvonnasta ja yhteistyöstä kiinteistöhuollon kanssa.

Energiaratkaisuja, joista asiakkaamme hyötyvät.
Katso referenssimme.

 • Kirkkonummen Vuokra-asunnot Oy

  Laaja lämmitystapamuutos taloyhtiölle

  One1 on tehnyt jo vuosia yhteistyötä Kirkkonummen Vuokra-asunnot Oy:n kanssa, joten isoon lämmitystapamuutosprojektiin lähteminen kävi luonnollisesti.

 • Birger Jaarlin katu 9, Hämeenlinna

  Kerrostalon lämmitystapamuutos

  Energiaselvityksen tulokset kannustivat toteuttamaan lämmitystapamuutoksen.

 • City Kauppapaikat Oy

  Kauppakeskuksen IV-saneeraus

  Seinäjokelaisessa kauppakeskuksessa haluttiin panostaa kiinteistön tulevaisuuteen sekä asiakkaiden ja yrittäjien viihtyvyyteen. Myös kohoavat energiakustannukset oli saatava kuriin.

  Kaipaatteko parempia energiaratkaisuja?

  Kysy vaan, me kerromme ja selvitämme. Jos lämmitystavan muutos tai energiatehokkuuden lisääminen puolueettoman energia-ammattilaisen toimesta on se, mitä tarvitsette, ollaan yhteydessä.

  Oivaltavia energiaratkaisuja kiinteistöille ja teollisuuteen

  One1 Oy:n juuret energiatehokkuuden ja energiaratkaisujen asiantuntijayrityksenä yltävät pitkälle. Toiminnassamme pyrimme pitkäjänteisyyteen ja asiakassuhteissa kestävyyteen.