Teoilla on merkitystä

One1 Oy:n referenssejä

One 1 Oy:n toimintaa on helpoin avata toteutuneiden projektien ja asiakkuuksien kautta.
Tutustu kohteisiin, joihin on toteutettu järkeviä ratkaisuja, jotka ovat pienentäneet hiilijalanjälkeä ja tuottaneet säästöjä.


Tyytyväisiä One1 asiakkaita


  Taloyhtiöt & kiinteistöt

  Kirkkonummen Vuokra-asunnot Oy

  One1 on tehnyt jo vuosia yhteistyötä Kirkkonummen Vuokra-asunnot Oy:n kanssa, joten isoon lämmitystapamuutosprojektiin lähteminen kävi luonnollisesti.

  Kerrostalon lämmitystapamuutos

  Hämeenlinnassa sijaitsevan 1963 vuonna rakennetun kerrostalon lämmitystapa vaihdettiin kaukolämmöstä maalämpöön. Samalla otettiin käyttöön uusi lämmöntalteenotto järjestelmä.

  Kauppakeskuksen IV-saneeraus

  Seinäjokelaisessa kauppakeskuksessa haluttiin panostaa kiinteistön tulevaisuuteen sekä asiakkaiden ja yrittäjien viihtyvyyteen. Myös kohoavat energiakustannukset oli saatava kuriin.

  Asiakaskokemus

  ”Olemme tehneet One1 Oy:n kanssa yhteistyötä energia-asioissa ja kiinteistöjen etähallinnassa vuodesta 2018 lähtien.
  Yhteistyömme on ollut mutkatonta ja olemme näiden vuosien aikana kehittäneet yhteistyönä mm. prosesseja ja kunnossapitoa, joten molemmin puolinen luottamus on ollut jo valmiina.”

  Juha Marjamo, toimitusjohtaja Kirkkonummen Vuokra-asunnot Oy


  Julkiset toimijat

  Maalahden kunta

  Maalahden kunnalla on käynnissä hanke Kiinteistöjen energiatehokkuuden parantaminen – askel kohti kestävämpää tulevaisuutta. Hankkeen tarkoituksena on lisätä kestävyyttä Maalahdessa energiatehokkailla ratkaisuilla. One1 on Maalahden kunnan kumppanina matkalla kohti puhtaampaa tulevaisuutta.

  Kalliolan koulu ja päiväkoti

  One1 Oy toimii Kalliolan koulun ja päiväkodin lämmitysratkaisujen kokonaisvaltaisena toteuttajana ja kumppanina. Elinkaaripalveluna tuotettava lämmitys tuo asiakkaalle arvoa useassa eri muodoissa – sekä euroina että ympäristötekona.

  Asiakascase

  "Kumppanuusmallissa One1 ei katsoa vain lämmityslaitteiston perään, vaan valvoo kokonaisvaltaisesti lämmityksen järkevää toimintaa. Tämä toimintatapa on äärimmäisen huoleton asiakkaalle."

  Juha Minkkinen, One1 Oy, asiakkuusjohtaja


  Teollisuus

  Oy Soya Ab – Jalofoods

  Jalofoods otti rohkean askeleen kohti kiertotaloutta ja energiaomavaraisuutta. Tehtaan yhteyteen rakennetun biokaasulaitoksen avulla pystytään hyödyntämään elintarviketuotannossa väistämättä syntyviä orgaanisia sivuvirtoja aivan uudella tavalla. Näin esimerkiksi biojäte hyödynnetään täysin tuottamalla siitä energiaa takaisin tehtaan hyödynnettäväksi.

  Asiakaskokemus

  ”One1 Oy toimii kriittisen tärkeänä kumppanina biokaasulaitoksen rakentamisessa sekä sen toiminnan ylläpitämisessä.”

  Jalofoods


  Maatalous

  Tikan maatila, Arla ja SEO

  Arla Suomi, One1 Oy ja Suomalainen Energiaosuuskunta (SEO) ovat aloittaneet nesteytetyn biokaasun tuotannon ja jakelun Kurikassa Tikan Maatilalla. One1 jalostaa raakakaasun nesteytetyksi biokaasuksi Tikan maatilan välittömässä läheisyydessä. Liikkeelle lähtevä investointi on Suomen ensimmäinen maatilalla nesteytettyä liikennepolttoainetta tuottava yksikkö.

  Asiakaskokemus

  ”Olen uudesta toimintamallista tyytyväinen. Tilallemme rakennettavaan biokaasureaktoriin syötetään kaikki tilan lannat eli 16 000 kuutiota lietelantaa ja 4000 kuutiota kuivalantaa.”

  Tuomo Mäkinen, Tikan Maatilan maidontuottaja


  Lisää referenssejä uutisarkistostamme

  Uutisarkistostamme löydät paljon mielenkiintoista luettavaa toteuttamistamme kohteista.


  • One 1 Oy
  • Palvelukeskus: +358 44 986 3189

  • One1 Hämeenlinna
  • Vanajantie 7

  • 13110 Hämeenlinna

  • One1 Lahti
  • Kauppakatu 31

  • 15140 Lahti

  © One1 2021