Töihin meille?

One1 työnantajana

Meillä arjessa näkyy tahto toteuttaa asiakkaille järkeviä energiaratkaisuja ja -palveluja. Se näkyy sparraavana yhteistyökulttuurina ja saavutuksista iloitsemisena. Meillä pääsee oppimaan uusia asioita, niin kollegoilta kuin asiakkailta – ja heidän kanssaan.

Yrityksemme on vahvassa kasvuvaiheessa. Toimimme kehittyvässä markkinassa ympäristöystävällisten energiaratkaisujen ja toimivien kiinteistöjen puolesta. Meillä olet osa yrityksemme mutta myös koko markkinan kehitystä.
 
Toimipaikkamme sijaitsevat Lahdessa ja Hämeenlinnassa, joista käsin toimimme laajalla alueella kotimaassa. Sisäinen monipuolinen osaamisemme sekä kattava asiakas- ja kumppaniverkostomme mahdollistaa kokonaisratkaisujen toteuttamisen asiakkaille, joka on myös tärkeä keino pitkien asiakassuhteiden rakentamiselle. Asiakkaiden suuntaan ja sisäisesti meille tärkeitä asioita onkin luottamus, avoimuus ja pitkäjänteisyys. Tuotamme ylpeydellä palveluita, joilla rakennamme yhteistä tulevaisuutta yhden kumppanin palvelumallilla.
 
Yhteisöllisen työympäristön lisäksi meillä on työntekijöille tarjolla monipuolisia henkilöstöetuja, työterveyspalveluista lounas- ja virike-etuihin ja erilaisiin sisäisiin virkistystapahtumiin.

Hakemukset voi lähettää osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Etsimme kasvavaan tiimiimme uusia tekijöitä

Meille One1:lle töihin?

Tarjoamme joustavan ja huippuhyvän työyhteisön sekä mielenkiintoiset työtehtävät! Toimimme kehittyvässä markkinassa ympäristöystävällisten energiaratkaisujen ja toimivien kiinteistöjen puolesta. Meillä olet olennainen osa yrityksemme sekä koko mielenkiintoisen markkinan kehitystä.

Kerro meille, millaisen tiimiläisen me sinusta saisimme asiantuntevaan joukkoomme. Lähetä hakemus palkkatoiveineen meillä sähköpostitse. Mahdolliset tiedustelut ja lisäkysymykset avoimiin paikkoihin liittyen tehdään sähköpostitse, tai puhelimitse tehtävän kohdalla mainittuihin numeroihin. Työhaastatteluja tehdään joustavasti jatkuvan haun aikana, joten lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian. Tehtäviä täytetään sopivien henkilöiden löytyessä niihin. Tehtävänkuvia voidaan muokata osaamiseesi painottuen.

MYYNTIPÄÄLLIKKÖ, RATKAISUMYYNTI

Myyntipäällikkö - One1 Oy | aTalent

Etsimme ratkaisumyynnin pariin myyntipäällikköä osaksi parinkymmenen hengen asiantuntijaorganisaatiotamme. Tehtävä sisältää sekä uusasiakashankintaa että asiakkuuksien hoitoa ja kehittämistä.

Myyntipäällikkönä myyt kiinteistöjen energiaratkaisuja, joissa usein yhdistyy lämmitystavan muutokset ja muu kiinteistötekniikan uusiminen. Myyntisalkussasi on myös laajemmat alue-energiatoteutukset. One1:n ehdoton kilpailuvaltti markkinalla on teknologiariippumattomien kokonaisratkaisujen tarjoaminen asiakkaan tarpeisiin - projekteina tai elinkaaripalveluina. Siten konsultatiivinen asiakkaan tarpeen kartoitus on tehtävässä keskiössä, ja pääset käsiksi monipuolisesti erilaisiin ja erikokoisiin hankkeisiin. Tarvekartoituksen pohjalta valmistelet tarjouksia yhdessä energiaratkaisujen asiantuntijoiden kanssa, miettien sopivinta ratkaisua ja sen hinnoittelua. Asiakkaana ovat tyypillisesti isommat julkiset tai yksityiset kiinteistönomistajat, ja myyntiprosessit ovat pitkäjänteisiä.

Tehtävään ideaalilla henkilöllä on vahva B2B-ratkaisumyynnin kokemus kiinteistöjen energiaratkaisujen parista. Energiaratkaisujen vahvaa substanssiosaamista tärkeämpää on kuitenkin pitkäjänteisen konsultatiivisen myynnin ja tarjousprosessien osaaminen toimialasta riippumatta. Ylipäätään teknisesti harjaantunut, ulospäinsuuntautunut ja aktiivinen ratkaisumyyjä voidaan perehdyttää One1 ratkaisuihin ja toimintaympäristöön.

Lähtökohtaisena työskentelysijaintina on Lahti tai Hämeenlinna, joissa One1:llä on toimistot. Työ on kuitenkin liikkuvaa asiakaskohteissa Etelä- ja Keski-Suomen alueella, ja oma työskentelypaikka voi myös olla osittain etänä.

Hakijalta odotetaan:

 • Usean vuoden kokemusta B2B-ratkaisumyynnistä, mieluiten kiinteistö- ja energiaratkaisuihin liittyen
 • Teknistä ymmärrystä ja kiinnostusta energiaratkaisuihin
 • Kaupallista ymmärrystä sekä kokemusta kannattavuus- ja hinnoittelulaskennasta
 • MS Office-taitoja sekä kykyä omaksua uusia järjestelmiä
 • Vahvoja vuorovaikutustaitoja sekä hyvää suomen kielen osaamista – englannin ja ruotsin kielen taito katsotaan eduksi

One1 tarjoaa sinulle:

 • Mahdollisuuden liittyä kasvavaan ja vastuulliseen yhtiöön, joka edistää kiinteistöjen ja teollisuuden energiatehokkuutta sekä uusiutuvan energian mahdollisuuksia.
 • Työtehtävän, jossa pääset esittämään aidosti asiakkaan tarpeita tukevia ratkaisuehdotuksia teknologiariippumattomasti.
 • Mukavan ja tiivistä yhteistyötä tekevän työyhteisön, jossa on tekemisen meininkiä ja draivia, vaikka maantieteellisesti saatetaan olla eri osoitteissa.
 • Toimistot Hämeenlinnassa ja Lahdessa sekä vapauden järjestää omaa työtäsi sijainnin osalta, sovittujen myynti- ja tiimitapaamisten puitteissa.

Kiinnostuitko? Lähetä ansioluettelosi sekä motivaatiokirjeesi PDF-muodossa viimeistään 07.06.2023 mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta. Kerrothan hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän. Emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse, vaan käsittelemme ainoastaan hakujärjestelmän kautta saapuneet hakemukset.

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme One1:n palvelukseen.

Tehtävää ja hakuprosessia koskeviin kysymyksiin vastaa rekrytointipäällikkö Kati Hautakoski (kati.hautakoski(at)atalent.fi, +358 50 552 0419)

Myyntipäällikkö - One1 Oy | aTalent

Hakemukset voi lähettää osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Lähetä avoin hakemus

Voit laittaa meille avoimen hakemuksen milloin vain sähköpostitse osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Liitäthän hakemukseen palkkatoiveesi.
Mahdolliset tiedustelut ja lisäkysymykset tehdään sähköpostitse edellä mainittuun osoitteeseen.

 • One 1 Oy
 • Palvelukeskus: +358 44 986 3189

 • One1 Hämeenlinna
 • Vanajantie 7

 • 13110 Hämeenlinna

 • One1 Lahti
 • Kauppakatu 31

 • 15140 Lahti

© One1 2021