Töihin meille?

One1 työnantajana

Meillä arjessa näkyy tahto toteuttaa asiakkaille järkeviä energiaratkaisuja ja -palveluja. Se näkyy sparraavana yhteistyökulttuurina ja saavutuksista iloitsemisena. Meillä pääsee oppimaan uusia asioita, niin kollegoilta kuin asiakkailta – ja heidän kanssaan.

Yrityksemme on vahvassa kasvuvaiheessa. Toimimme kehittyvässä markkinassa ympäristöystävällisten energiaratkaisujen ja toimivien kiinteistöjen puolesta. Meillä olet osa yrityksemme mutta myös koko markkinan kehitystä.
 
Toimipaikkamme sijaitsevat Lahdessa ja Hämeenlinnassa, joista käsin toimimme laajalla alueella kotimaassa. Sisäinen monipuolinen osaamisemme sekä kattava asiakas- ja kumppaniverkostomme mahdollistaa kokonaisratkaisujen toteuttamisen asiakkaille, joka on myös tärkeä keino pitkien asiakassuhteiden rakentamiselle. Asiakkaiden suuntaan ja sisäisesti meille tärkeitä asioita onkin luottamus, avoimuus ja pitkäjänteisyys. Tuotamme ylpeydellä palveluita, joilla rakennamme yhteistä tulevaisuutta yhden kumppanin palvelumallilla.
 
Yhteisöllisen työympäristön lisäksi meillä on työntekijöille tarjolla monipuolisia henkilöstöetuja, työterveyspalveluista lounas- ja virike-etuihin ja erilaisiin sisäisiin virkistystapahtumiin.

Hakemukset voi lähettää osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Etsimme kasvavaan tiimiimme uusia tekijöitä

Meille One1:lle töihin?

Tarjoamme joustavan ja huippuhyvän työyhteisön sekä mielenkiintoiset työtehtävät! Toimimme kehittyvässä markkinassa ympäristöystävällisten energiaratkaisujen ja toimivien kiinteistöjen puolesta. Meillä olet olennainen osa yrityksemme sekä koko mielenkiintoisen markkinan kehitystä.

Kerro meille, millaisen tiimiläisen me sinusta saisimme asiantuntevaan joukkoomme. Lähetä hakemus palkkatoiveineen meillä sähköpostitse. Mahdolliset tiedustelut ja lisäkysymykset avoimiin paikkoihin liittyen tehdään sähköpostitse, tai puhelimitse tehtävän kohdalla mainittuihin numeroihin. Työhaastatteluja tehdään joustavasti jatkuvan haun aikana, joten lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian. Tehtäviä täytetään sopivien henkilöiden löytyessä niihin. Tehtävänkuvia voidaan muokata osaamiseesi painottuen.


Oletko etsimämme liiketoimintapäällikkö tai energia-asiantuntija?

LIIKETOIMINTAPÄÄLLIKKÖ

Liiketoimintapäällikkö vastaa energiaratkaisut-liiketoiminnan ohjauksesta, kannattavuudesta, myynnistä sekä esihenkilötyöstä. Liiketoimintapäällikön tehtävänä on rakentaa ja kasvattaa pitkäaikaisia ja luottamuksellisia asiakkuussuhteita. Liiketoimintapäällikkö vaikuttaa roolissaan myös vahvasti siihen, kuinka asiakkaille tuotetaan jatkuvasti parempaa asiakaskokemusta.

Toivomme Sinulta:   

 • Vähintään viiden vuoden kokemusta B2B-ratkaisumyynnistä.
 • Suunnitelmallista ja systemaattista tapaa kasvattaa asiakkuuksia ja johtaa myyntihankkeita.
 • Hyvää liiketoimintaymmärrystä, asiakassuuntautunutta ajattelutapaa sekä konsultatiivistä otetta myyntiin.
 • Hyviä verkostoitumis- ja tiimityöskentelytaitoja sekä itseohjautuvuutta.
 • Kokemus energia- tai kiinteistö-alalta katsotaan eduksi.
 • Teknillistä tai kaupallista koulutusta (KTM, DI, tradenomi) tai vastaava.
 • Vakuuttavaa kommunikaatiotapaa suomen ja englannin kielillä.


One1 Oy:n arjessa näkyy tahto toteuttaa asiakkaille järkeviä energiaratkaisuja ja -palveluja. Se näkyy sparraavana yhteistyökulttuurina ja saavutuksista iloitsemisena. Meillä pääsee oppimaan uusia asioita, niin kollegoilta kuin asiakkailta – ja heidän kanssaan. Yrityksemme on vahvassa kasvuvaiheessa. Toimimme kehittyvässä markkinassa ympäristöystävällisten energiaratkaisujen ja toimivien kiinteistöjen puolesta. Meillä olet osa yrityksemme mutta myös koko markkinan kehitystä. Asiakkaiden suuntaan ja sisäisesti meille tärkeitä asioita onkin luottamus, avoimuus ja pitkäjänteisyys. Tuotamme ylpeydellä palveluita, joilla rakennamme yhteistä tulevaisuutta yhden kumppanin palvelumallilla.

One1 tarjoaa Sinulle:

Vastuullisen ja monipuolisen roolin, jossa pääset kehittämään niin omaa osaamistasi kuin toimintamallejamme.
Mahdollisuuden tulla osaksi nopeasti kasvavaa yritystä, jolla on taustalla vankka omistajapohja, ammattitaitoinen tiimi ja paljon pitkiä asiakassuhteita.
Monipuoliset henkilöstöedut sekä joustavat työajat ja mahdollisuuden työskennellä osittain etänä hybridimallin mukaisesti.
Työn asemapaikkana on Hämeenlinna. Työ edellyttää myös matkustusvalmiutta, pääosin Etelä-Suomessa.  

Kiinnostuitko? Kuulemme mielellämme lisää Sinusta ja osaamisestasi!

Lähetä hakemus ja CV yhtenä suomenkielisenä PDF -tiedostona osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.  su 20.11 mennessä. Otsikoi sähköposti ”One1 Oy, liiketoimintapäällikkö”. Toimithan pikaisesti, sillä haastattelut käynnistetään jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa One1 Oy:n toimitusjohtaja Tero Holappa, pe 28.10 klo 13.00 – 15.00 ja ke 2.11 klo 14.00 – 16.00, puh. 040 776 2097 sekä Senior Headhunter Riikka Telin, Helsinki Sales Academy Oy, puh. 050 380 7670.

ENERGIA-ASIANTUNTIJA

Lisäämme asiakkaidemme energiahyvinvointia monipuolisilla uusiutuvan energian toteutuksilla. Tuletko Sinä kasvavaan työyhteisöömme määrittelemään juuri asiakastarpeisiin osuvia oivaltavia ratkaisuja.

One1 tarjoaa energia-asiantuntijalle paikan kasvavassa työyhteisössä ja kehittyvässä energiamarkkinassa. Teemme monipuolisia uusiutuvan energian hankkeita ilman teknologiariippuvuuksia. Energia-asiantuntijana määrittelet näitä ratkaisuja, aina asiakastarpeen mukaan. Näin rakennat ja vahvistat osaltasi pitkäaikaisia ja luottamuksellisia asiakkuussuhteita.

Työssäsi teet energiakatselmuksia ja muita kiinteistön kiinteistötekniikkaan liittyviä selvityksiä ja konsultointia. Teet tämän soveltuvan koulutuksen (esim. ympäristö- ja energiatekniikan tai talotekniikan insinööri) ja työkokemuksen tuomalla varmuudella. Toimit itsenäisesti hankkeiden parissa, kuitenkin saaden tuen muulta tiimiltä ja kumppaneilta. Haluat tuottaa asiakkaille laadukasta palvelua, ja ratkaista konkreettisia haasteita. Selvitystyösi kautta pääset luontevasti johtopäätöksiin, raportoit selkeästi, ja luotat tekemiisi toimenpidesuosituksiin.

One1 tarjoaa Sinulle:

 • Vastuullisen ja monipuolisen roolin, jossa pääset kehittämään niin omaa osaamistasi kuin toimintamallejamme.
 • Mahdollisuuden tulla osaksi nopeasti kasvavaa yritystä, jolla on taustalla vankka omistajapohja, ammattitaitoinen tiimi ja paljon pitkiä asiakassuhteita.
 • Monipuoliset henkilöstöedut sekä joustavat työajat ja mahdollisuuden työskennellä osittain etänä hybridimallin mukaisesti.

Työn asemapaikkana on Hämeenlinna tai Lahti valintasi mukaan. Työ edellyttää myös matkustusvalmiutta pääosin Etelä-Suomessa.
 
Kaipaammeko asiakkaidemme kanssa juuri sinua?
 
Rekrytointiprosessista vastaa rekrytointikumppanimme Avila, joten mikäli jokin jäi vielä mietityttämään, voit kysyä lisää roolista rekrytointikonsultti Sonja Säteeltä (Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. / puh. 040 637 6518). Lähetäthän hakemuksesi palkkatoiveineen Sonjalle sunnuntaihin 25.9.2022 mennessä.

Hakemukset voi lähettää osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Lähetä avoin hakemus

Voit laittaa meille avoimen hakemuksen milloin vain sähköpostitse osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Liitäthän hakemukseen palkkatoiveesi.
Mahdolliset tiedustelut ja lisäkysymykset tehdään sähköpostitse edellä mainittuun osoitteeseen.

 • One 1 Oy
 • Palvelukeskus: +358 44 986 3189

 • One1 Hämeenlinna
 • Puusepänkatu 5

 • 13110 Hämeenlinna

 • One1 Lahti
 • Kauppakatu 31

 • 15140 Lahti

© One1 2021