One1 Oy:lle höyryn toimitussopimus Lieksaan LNG-ratkaisulla

One1 Oy on tehnyt höyryn toimitussopimuksen teollisuusasiakkaille. Tuotanto perustuu One1 Oy:n ja Haminan Energia Oy:n yhteistyöllä tehtyyn LNG-ratkaisuun.

One1 Oy on tehnyt höyryn toimitussopimuksen Lieksaan Nokian Raskaat Renkaat Oy:lle, Suomen Rengastehdas Oy:lle sekä kiinteistöyhtiö PK Kappi Oy:lle.

One1 Oy vastaa kiinteistössä oleville yrityksille höyryn toimituksesta. Haminan Energia toimittaa LNG:n, joka toimii polttoaineena höyryn valmistuksessa. LNG-toimitus on osa isompaa One1 ja Haminan Energian yhteistyötä, jossa vastaavia kohteita haetaan lisää.

”Vastaamme tällä paikallisesti asiakkaiden muuttuviin energiatarpeisiin, jossa One1 ottaa vastuun koko energian tuotannosta ja sen toimittamisesta asiakkaalle, toteaa One1 Oy:n toimitusjohtaja Mika Kallio.”

LNG:n toimitukset Lieksan tehtaalle alkavat ensi vuoden alkupuolella. ”Nokian Raskaat Renkaat ensimmäisenä asiakkaamme on loistava avaus LNG:n myynnillemme. One1 vastaavasti pitkäaikaisena luotettuna kumppanina tuo vahvaa teknistä osaamista toimitusrajapintaan”, kommentoi Haminan Energian toimitusjohtaja Markku Tommiska.

LNG on nesteytettyä maakaasua, jonka energiatiheys on 600-kertainen maakaasuun verrattuna. LNG on ympäristöystävällinen polttoaine, joka korvaa polttonesteitä tie- ja meriliikenteessä sekä lämmityskäytössä. LNG:n käyttö ei tuota lainkaan rikkioksidipäästöjä ja se täyttää tiukentuvat päästörajoitukset, jotka koskevat hiukkas-, typenoksidi-, ja hiilidioksidipäästöjä.

 

Lisätietoja

 

One1 Oy

Toimitusjohtaja

Mika Kallio

puh. 044 323 7707